Info
Salon Grandeza
Whatsapp Business

Home  >  Info

“Mijn passie is het verbeteren van jouw huidconditie: Een huid die glanst van gezondheid en voeten die je overal probleemloos brengen”

Hallo, ik ben Miranda

Ik ben Miranda Keijzer en informeer je graag over alle diensten die Salon Grandeza te bieden heeft. Door mijn verschillende specialisaties kun je bij mij terecht voor zowel huid verbeterende gezichtsbehandelingen als medisch-pedicure behandelingen. Ook geef ik manicure behandelingen en sportmassages. Voor het stijlen en kleuren van de wenkbrauwen, het verfraaien van de nagels met Gellack en het verwijderen van ongewenste haren kun je bij mij terecht.


“Ik houd me graag bezig met de wetenschap achter huidverzorging en voeding”


Mijn vakkennis blijf ik uitbreiden om mijn passie, het verbeteren van de huidconditie, zo deskundig mogelijk uit te voeren. Ik kijk verder dan het adviseren van de juiste producten en het geven traditionele behandelingen. Met de juiste leefstijl adviezen, product gebruik en ondersteunende behandelingen kunnen we samen de beste versie van jezelf naar boven halen.


‘De huid is immers de weerspiegeling van de gezondheid.’


Wist je dat DNA, gezondheid (interne factoren) voor 20% verantwoordelijk zijn voor jouw huidconditie? En dat maar liefs 80% van hoe jouw huid eruit ziet wordt beïnvloed door externe factoren (uv-straling, cosmetica gebruik, voeding, ongezonde lijfstijl, stress en vrije radicalen)?

Wil je dus effectief werken aan het verbeteren van jouw huidconditie, dan zul je daar je eigen leefstijl op aan moeten passen.


“ Als medisch pedicure geef ik de nodige adviezen en voorlichting. Preventie staat hier centraal! ”


Als medisch pedicure beheers ik specialistische behandeltechnieken zoals: Orthesiologie, nagelreparatie’s met gel/ acryl en nagelbeugeltechnieken om jouw voetklacht en/of nagel probleem doelgericht aan te pakken. Voorkomen is beter dan genezen!

De salon

Aandacht, een goede sfeer tot aan rustgevende achtergrond muziek tijdens de behandeling, zorgen voor een ontspannen behandeling. De Salon beschikt over privé parkeerplekken, is vrijstaand en heerlijk rustig. De salon is gelijkvloers en gelegen op de begane grond zonder vervelende trappen. Dit maakt de salon voor iedereen toegankelijk. Salon Grandeza beschikt over airconditioning wat het klimaat in de praktijk optimaal regelt. Alle energie die Salon Grandeza verbruikt wordt geleverd door zonnepanelen.


‘Geen dagelijkse ‘stressvolle’ geluiden en dat maakt dat de behandeling heerlijk rustig en ontspannen is’

Opleidingen

Een indruk van mijn verschillende opleidingen en specialisaties die mij allround maken.

 • In 2003 ben ik geslaagd voor de opleiding Schoonheidsspecialiste.


 • Voor de opleiding Pedicure ben ik in 2004 geslaagd.


 • Het certificaat ‘Voetverzorging bij diabetici’ heb ik in 2006 behaald.


 • In 2005 ben ik geslaagd voor de opleiding Sportmassage.


 • De opleiding Medisch Pedicure met de specialisatie voetverzorging bij diabetici, voetverzorging bij reuma, nagelregulatie/nagelbeugeltechniek, nagelreparatie/prothese technieken en orthesiologie heb ik in 2015 behaald.


 • In maart 2018 heb ik bij U-Consultancy de basis opleiding ‘Dermatologie voor Schoonheidsspecialiste’ gevolgd. Kennisuitbreiding voor huidverbetering en behandelprincipes bij: Eczeem, allergieën, psoriasis, pigmentstoornissen, acné, rosacea, huidtumoren en cosmetische Dermatologie.


 • Het certificaat ‘Voeding en de huid’ heb ik in Juni 2018 bij U-Consultancy behaald.


 • Bij Noûs Academy heb ik in juli 2018 de opleiding ‘Natural Face Lifting’ gevolgd. Deze massage techniek is een manuele verjongingskuur van het gelaat, hals en decolleté en geeft een natuurlijke facelift.
 • In Januari 2019 heb ik bij U-Consultancy de vervolg opleiding ‘Dermatologie voor schoonheidsspecialisten’ gevolgd. Kennisuitbreiding en inzicht vergroten van dermatologische aandoeningen en de bijbehorende behandeling en voorlichting bij: Vlekjes op de huid & behandeling, donkere huid & pigmentstoornissen & overbeharing, laser & cosmetische behandelingen en huidtumoren & Littekenvorming.


 • Bij de Wellness Academie heb ik in april 2019 ‘Microneedling/ Mesotherapie’ gevolgd. Microneedling stimuleert de natuurlijke regeneratie en genezingsprocessen bij tal van huidproblemen waaronder acné, hyperpigmentatie, littekens, striae en rimpels.


 • Het certificaat ‘De training Micoroneedling’ heb ik in november 2019 bij Trainer Karlijn Tempelman gevolgd. De huid, hyperpigmentatie, comedonen en huidveroudering kwamen aan bod.


 • In Januari 2020 heb ik heb ik bij U-Consultancy het certificaat ‘Cosmeceuticals’ gevolgd. Kennis en inzicht vergroten van moderne cosmeceuticals die actieve en intensieve werkstoffen bevatten die zijn afgeleid van de farmactie.
  • Bij de Wellness Academie heb ik in september 2020 het certificaat ‘Threading’ (oosters epileren) gevolgd. Het ontharen met een draadje volgens Arabische traditie.


  • In november 2020 heb ik Bij U-Consultancy het certificaat ‘Behandeling van littekens’ gevolgd. Kennisuitbreiding en inzicht vergroten van verschillende soorten littekens met praktijk dag: Peelings en Microdermabrasie.


  • Het certificaat ‘BioPulse Therapie’ en ‘Fruitzuurpeelings’ heb ik in november 2020 bij Salonnepro gevolgd. BioPulse Therapie is een pulseren masker voor lifting, oxygenatie en anti-aging. De werking van verschillende fruitzuurpeelings, indicaties en contra-indicaties. Intensieve peelings voor huidverbetering, huidvernieuwing en egalisatie.


  Om aan de kwaliteitseisen van Procert te voldoen en opgenomen te blijven in het kwaliteitsregister voor pedicures, volg ik iedere accreditatie periode van drie jaar verschillende cursussen, lezingen, congressen en trainingen. Dit alles om de vakkennis naar een hoger niveau te tillen.

  Whatsapp Business