Home   ~   Medisch-Pedicure   ~   Manicure-OPI   ~   (Sport)massage   ~   Gelaatsbehandelingen   ~   Tarieven   ~   Contact   ~   Actie!
Welkom bij Salon Grandeza
Verschillende behandelingen:
Anti-age behandelingen ~ Huidproblemen ~ Speciale Behandelingen ~ Wellness
Wellness
Laat u met een Wellness behandeling verwennen

Meervoudige belastingen, stress en voortdurende hectiek drukken hun stempel op ons moderne leven. De constante spanningen van de dag laten hun uitwerkingen op lichaam, geest en ziel gevoelen en eisen een tegenpool. Daarom is het belangrijk belastingen te compenseren en nieuwe energie en vitaliteit te tanken. Gun uzelf ontspannende uren voor huid en zintuigen, voel de werking van weldadige handen en het resultaat van nieuwe verzorgende producten. Twee gezicht behandelingsvarianten kunnen wij u aanbieden, afhankelijk van u wensen en de conditie van u huid. Een waardoor u het beste resultaat krijgt en de huid weer fijn aanvoelt.

Vitamin Spa behandeling voelt als een activerende korte vakantie. Verzorgende producten met schoonheidsvitaminen versterken het weerstandvermogen tegen milieubelastingen en geven de huid een stralend frisse uiterlijk terug.Twee behandelingsvarianten, die op de individuele behoeften van uw huid en uw wensen zijn afgestemd, beloven u een prettige stemming, compenseren belastingen en stresse en zorgen zo voor enkele aan alle kanten positieve uitstraling.
Een stralende, gladde lichaamshuid onderstreept niet alleen uw schoonheid maar draagt ook bij aan uw gevoel van eigenwaarde. Om deze schoonheid te behouden, is het belangrijk het lichaam het hele jaar door te verzorgen Mijn body- behandelingen bieden huidspecifieke probleem oplossingen bij droge, ruwe en schilferige huid, kreukeltjes, elasticiteitsverlies of kleine onzuiverheden. Ook probleem zones zoals Buste, decolleté en cellulitiszones kunnen effectief worden behandeld.

Ontspanning is een belangrijk gegeven bij deze behandelingen. Uw huid en geest krijgen rust en aandacht. U hoort het ritme weer van uw eigen ademhaling en voelt de werking van warme handkompressen op u huid. Uw lichaam voelt u door de speciale massages weldadig en voelbaar rustig.
Laat u verwennen met een heerlijke massage. Laat al uw stress achter zich, en beleef de nieuwe energie die u na deze massage bezit.
Erkend
~ “Voor een persoonlijk huidadvies en/of verzorgende behandeling zijn vrouwen en mannen, van jong tot oud ~
, bij Salon Grandeza op het juiste adres”
Pedicure * Manicure * Anti-age behandelingen * Huidproblemen * Diabetici * Welness * (Sport)massage
2010, © Twinkling Designs