Home   ~   Medisch-Pedicure   ~   Manicure-OPI   ~   (Sport)massage   ~   Gelaatsbehandelingen   ~   Tarieven   ~   Contact   ~   Actie!
Welkom bij Salon Grandeza
Verschillende behandelingen:
Anti-age behandelingen ~ Huidproblemen ~ Speciale Behandelingen ~ Wellness
NIEUW!
Alpha Effect AHA Peeling
Klik hier voor meer informatie!
Beauty X Press
Energie x frisheid x Uitstraling

De eisen zijn hoog. Moderne vrouwen die met beide benen in het leven staan, stellen heel bijzondere eisen aan hun verzorging. Met BEAUTY X PRESS is een serie ontwikkeld voor iedereen die niet altijd zoveel tijd heeft voor de dagelijkse beautyrituelen, bij het cosmetische effect echter geen concessies wil doen. Innovatieve werkstoffen, Samen met direct zichtbare resultaten, garanderen ze een perfect uitstraling. In een mum van tijd straalt de huid weer levensenergie uit! Stress? Absoluut niet!
Elements of Nature – Natuurlijk mooi zijn
De hoogwaardige natuurcosmetica-serie van Dr. Grandel bied natuurlijke, competente verzorging voor elk huidtype en elke huidtoestand. Daarbij vormt EPIGRAN, de multiactieve essence uit de tarwekiem, het hoofdbestanddeel van de serie. Het verenigt als geen andere werkstof natuurlijkheid, traditie en effectiviteit. En dat terwijl ELEMENTS OF NATURE vrij is van conserveringsstoffen, parabenen, minerale oliën, aardolie-componenten, paraffinen, siliconen, PEG-emulgatoren, kleurstoffen en synthetische geurstoffen.

Alle producten van de serie ELEMENTS OF NATURE zijn volgens ECO Control gecertificeerd.

» Wij geven de voorkeur aan plantenextracten & oliën in gecertificeerde biokwaliteit.

» Irritatievrijheid & werkzaamheid worden door onafhankelijke instellingen middels tests met vrijwillige proefpersonen dermatologisch bevestigd.

» Dierproeven zijn bij DR. GRANDEL altijd al taboe geweest.

» Wij zetten ons in voor eenholistisch systeem van milieumanagement en contante optimalisering van onze ecologische standaards - ecomade in Germany

» Ons duurzaamheidsconcept rust op vier zuilen: ecologie, economie. Sociale aspecten en cultuur.

Erkend
~ “Voor een persoonlijk huidadvies en/of verzorgende behandeling zijn vrouwen en mannen, van jong tot oud ~
, bij Salon Grandeza op het juiste adres”
Pedicure * Manicure * Anti-age behandelingen * Huidproblemen * Diabetici * Welness * (Sport)massage
2010, © Twinkling Designs