Home   ~   Medisch-Pedicure   ~   Manicure-OPI   ~   (Sport)massage   ~   Gelaatsbehandelingen   ~   Tarieven   ~   Contact   ~   Actie!
Welkom bij Salon Grandeza
Verschillende behandelingen:
Voetverzorging bij Diabetici ~ Voetverzorging bij Reuma ~ Nagelregulatie / Nagelbeugel technieken ~ Nagelreparatie / Prothese technieken ~ Orthesologie ~ Zorgmodule Preventie Diabetische Voetulcera ~ Screenen bij Risicopatiënt
Nagelreparatie en Prothesetechniek
De nagelrepatatietechniek is een techniek waarbij de natuurlijke nagel gedeeltelijk of volledig door een kunstnagel wordt vervangen d.m.v. gelnagels en acrylnagels. Het verschil tussen gel en acryl zit in de manier waarop het product uithardt. Gel hardt uit met behulp van een UV lamp. Bij acryl gebeurt dit door drogen aan de lucht.


Toepassing

Het doel van het plaatsen van een kunstnagel in de voetverzorging is medisch gezien zeer verantwoord, hoewel sommigen nog denken dat men dit overwegend uit cosmetisch oogpunt toepast. De kunstnagel kan worden aangebracht bij partieel ontbreken van de nagelplaat na een trauma, verkeerd knippen van de nagels, als groeibegeleiding of na een behandeling tegen nagelmycose. De toepassingsmogelijkheden zijn zowel cosmetisch als therapeutisch voor o.a.:
# Nagelherstel
# Begeleiding van een groeistoornis
# Nagelverlenging nageltrauma
# Versterken van zwakke nagels
# Behandelen van een ingegroeide nagel
# Verfraaien van nagels

Indicaties: Defecten aan de nagelplaat zoals scheuren en splijten van de nagel, ontbrekende nagelhoeken of te korte nagels van personen die onder controle staan en bij wie geen sprake is van belastende risico’s (simms-classificatie 0, 1 en 2 mag worden behandeld ). Indien daar wel sprake van is, uitsluitend behandeling op verzoek van de verwijzend arts.
Erkend
~ “Voor een persoonlijk huidadvies en/of verzorgende behandeling zijn vrouwen en mannen, van jong tot oud ~
, bij Salon Grandeza op het juiste adres”
Pedicure * Manicure * Anti-age behandelingen * Huidproblemen * Diabetici * Welness * (Sport)massage
2010, © Twinkling Designs