Home   ~   Medisch-Pedicure   ~   Manicure-OPI   ~   (Sport)massage   ~   Gelaatsbehandelingen   ~   Tarieven   ~   Contact   ~   Actie!
Welkom bij Salon Grandeza
Manicure
Handverzorging is voor iedereen geschikt. Voor vrouwen maar ook voor mannen. Nagels en handen hebben ’voeding’ nodig om weerstand te bieden tegen schadelijke invloeden van buitenaf. Handen voelen vaak droog en schraal aan en kloofjes zijn een veel voorkomend probleem. De huid van de handen veroudert 5x zo snel als de rest van de lichaamshuid met name door schadelijke invloeden van buitenaf zoals kou, wind, water, zon en centrale verwarming. Mooie nagels zijn een teken van een goede gezondheid. Goede handverzorging is daarom essentieel, en daar kan ik u een handje bij helpen. Er zijn twee verzorgende handbehandelingen:

Manicure: Deze 40 minuten Manicure behandeling bestaat uit: Nagels reinigen, Nagels Modelleren, Nagelriemen verzorgen, Handpeeling voor het verwijderen van dode huidcellen gevolgd door een handmassage ter stimulering doorbloeding en afvoer van afvalstoffen. € 30.00

Manicure De Luxe: 60 minuten Manicure behandeling met extra Paraffinepakking en O•P•I nagellak.
€ 45.00

Wat is een Paraffinepakking?
Eerst word er een handcrème in gemasseerd en worden de handen één voor één in het warme paraffinebad gedompeld. De paraffine stolt direct en de handen worden afgedekt met plastic, daar overheen gaat een badstofhandschoen om zo de warmte te behouden. De warmte van de paraffine stimuleert de doorbloeding, het maakt de huid elastischer en verwijdert zo alle afvalstoffen en oneffenheden uit de huid. Tevens werkt het verzachtend bij mensen met reuma en artritis. De paraffinepakking kan nu 10-15 minuten inwerken. Als laatste stap wordt de paraffine verwijderd en voelen de handen zijdezacht aan. Paraffine heeft bewezen werkzaam te zijn bij verschillende huidaandoeningen, zoals droge handen, wintereczeem, kloven, reuma, pijnlijke gewrichten en vermoeide spieren.
O•P•I

OPI is een Amerikaanse firma, gevestigd tussen de filmstudio's in Hollywood. OPI is op dit moment in ruim 70 landen vertegenwoordigd en is op de professionele markt in Amerika nummer 1. De hand- en nagelverzorgende producten onderscheiden zich door hun hoge kwaliteit, en o.a. de nagellakken zijn dan ook zeer geliefd bij beroemdheden als Madonna, Jennifer Lopez, Reese Witherspoon en Barbra Streisand. In de beginjaren produceerde OPI alleen kunstnagel producten; later is het assortiment uitgebreid met een zeer brede keus aan producten, gericht op zowel natuurlijke nagelverzorging, als handverzorging en cosmetische voetverzorging. Bij OPI staan de gezondheid en kwaliteit van de natuurlijke nagel altijd op de eerste plaats.

In Amerika is OPI een toonaangevend merk nagellak dat door tal van sterren op handen wordt gedragen. Het is vooral de uitgebreide kleurencollectie waarmee het merk zich onderscheidt. OPI heeft voor iedere smaak en stijl wel een kleur die hierbij past. Ook in kwaliteit voldoet het merk aan de hoge eisen die - zeker filmsterren - stellen aan hun producten. De lak blijft lang zitten, heeft een perfecte kleurdekking en is 'shockproof'. Niet voor niets heeft OPI in Amerika al diverse Awards gewonnen en is door lezers van magazines uitgeroepen tot beste product. OPI komt standaard ieder voor- en najaar met 12 nieuwe kleuren, gebaseerd op de nieuwste trends in de mode.
Gelcolor by O•P•I - At the Speed of LightGelColor van OPI draagt als een gel, maar voelt en ziet eruit als en nagellak! In dit nieuwe GelColor Systeem voor lang houdende kleur, combineert OPI geavanceerde geltechniek met ultrasnelle Led technologie, waardoor je bliksemsnel resultaat hebt met OPI’s bestseller nagellakkleuren. De GelColors worden in ultrasnelle behandelingen aangebracht en bestaan uit 100% gel. Hierdoor is er een onvergelijkbare optimale hechting en blijft je favoriete OPI kleur, afhankelijk van de conditie van je nagel, 2 weken perfect glanzend zitten. GelColor wordt uitgehard onder een LED Light waardoor het systeem onmiddellijk droog is. Je kunt dan ook alles meteen doen zonder dat de GelColor beschadigd!

Voordelen van de GelColor en hoe verwijder ik GelColor?
GelColor by OPI is niet alleen geschikt voor je handennagels, maar kan ook op je teennagels worden aangebracht voor een mooi verzorgd en longlasting eindresultaat. Verwijderen kun je zelf of je laat dit door je OPI Beauty Professional doen. Ben jij ook die vrouw die de tijd niet kan vinden haar nagels telkens opnieuw te lakken of ga jij met vakantie en wil je geen zorgen hebben over je nagellak?! Ga dan voor GelColor!
Erkend
~ “Voor een persoonlijk huidadvies en/of verzorgende behandeling zijn vrouwen en mannen, van jong tot oud ~
, bij Salon Grandeza op het juiste adres”
Pedicure * Manicure * Anti-age behandelingen * Huidproblemen * Diabetici * Welness * (Sport)massage
2010, © Twinkling Designs