Home   ~   Medisch-Pedicure   ~   Manicure-OPI   ~   (Sport)massage   ~   Gelaatsbehandelingen   ~   Tarieven   ~   Contact   ~   Actie!
Welkom bij Salon Grandeza
Verschillende behandelingen:
Anti-age behandelingen ~ Huidproblemen ~ Speciale Behandelingen ~ Wellness
Huidproblemen
Hier komt mijn competentie als vak- schoonheidsspecialiste bijzonder tot haar recht. De symptomen van een onzuivere huid kunnen van invloed zijn op de levenskwaliteit. Met de buitengewone werkzame preparaten van Dr. Grandel kunnen u en ik daar iets tegen doen. Diverse speciale behandelingen normaliseren de talgproductie, bestrijden bovenmatige verhoorning, ontslakken het weefsel of kunnen ontstekingen beperken. Het resultaat is een egale huid zonder onzuiverheden.
Overgevoelige huid
Kalmerende speciale behandelingen van Dr. Grandel werken rustgevend en kalmerend op uw huid en verbeteren de huideigen bescherming tegen schadelijke milieu-invloeden. Op de huidtoestand afgestemde behandelingen kunnen doelgericht de stofwisseling ondersteunen, irritatie verzachten en couperose tegengaan. De huid wordt egaal en glad. Uw huid voelt weer prettig aan. Tevens zorgt dit behandelingsconcept voor stresscompensatie en diepe ontspanning om het evenwicht van lichaam, geest en ziel weer te herstellen. Hoogwaardige, kalmerende preparaten, die alleen bij de vak- schoonheidsspecialiste verkrijgbaar zijn, en een relaxmassage zorgen ervoor dat u welzijn en energie- uitwisseling ervaart.
Erkend
~ “Voor een persoonlijk huidadvies en/of verzorgende behandeling zijn vrouwen en mannen, van jong tot oud ~
, bij Salon Grandeza op het juiste adres”
Pedicure * Manicure * Anti-age behandelingen * Huidproblemen * Diabetici * Welness * (Sport)massage
2010, © Twinkling Designs