Home   ~   Medisch-Pedicure   ~   Manicure-OPI   ~   (Sport)massage   ~   Gelaatsbehandelingen   ~   Tarieven   ~   Contact   ~   Actie!
Welkom bij Salon Grandeza
Verschillende behandelingen:
Anti-age behandelingen ~ Huidproblemen ~ Speciale Behandelingen ~ Wellness
Uw huid
Uw huidtype, dat heeft u geërfd, maar niet de toestand van uw huid. Die is van talrijke omstandigheden afhankelijk o.a. jaargetijde, toestand van u gezondheid en psyche, voedingswijze en huidverzorging. Daarom verandert u huidtoestand voordurend. Een cosmetische verzorging dient overeen te stemmen met uw huidtype en huidconditie waardoor u het beste resultaat krijgt en de huid weer fijn aanvoelt. Daar ben ik voor, uw vak - schoonheidsspecialiste.
Laat u door mij adviseren. Ik werk voor u een persoonlijke behandeling - en verzorgingsprogramma uit. Als uw vakspecialist weet ik op welke huidtekenen bijzonder gelet moet worden om na de analyse en diagnose de juiste behandeling te kunnen geven. Voor meer schoonheid en een gezonde, vitale huid.

In mijn salon staat de individualiteit van de huid in het middelpunt. Veelzijdige behandelingen, gecombineerd met werkzame, irritatievrije producten bieden precies de juiste oplossingen voor elk huidtype en huidtoestand, van welke leeftijd dan ook. Daarbij gebruik ik graag de verzorgingsproducten van DR. GRANDEL.

Bij mij is uw schoonheid in de beste handen!
Erkend
~ “Voor een persoonlijk huidadvies en/of verzorgende behandeling zijn vrouwen en mannen, van jong tot oud ~
, bij Salon Grandeza op het juiste adres”
Pedicure * Manicure * Anti-age behandelingen * Huidproblemen * Diabetici * Welness * (Sport)massage
2010, © Twinkling Designs