Home   ~   Medisch-Pedicure   ~   Manicure-OPI   ~   (Sport)massage   ~   Gelaatsbehandelingen   ~   Tarieven   ~   Contact   ~   Actie!
Welkom bij Salon Grandeza
Verschillende behandelingen:
Anti-age behandelingen ~ Huidproblemen ~ Speciale Behandelingen ~ Wellness
Forever young?
Mettertijd verliest de huid aan veerkracht, er ontstaan eerste rimpeltjes en lijntjes. Door factoren van buitenaf zoals UV- stralen, stress, en milieubelastingen kunnen het verouderingsproces van de huid versnellen. De anti -age behandelingen van Dr. Grandel gaan het verouderingsproces doelgericht tegen. In mijn salon beleeft u hoe duw huid in nieuwe schoonheid straalt. Of het nu gaat om regeneratie -ondersteuning of actieve rimpelbestrijding, met vocht doordrenken of vitaliseren u kunt kiezen uit verschillende speciale behandelingen, die individueel op de toestand van uw huid ingaan.
NIEUW!
Alpha Effect AHA Peeling
Klik hier voor meer informatie!
Performance 3D High – Tech verzorging van de nieuwste Generatie
Vanaf De leeftijd van 35 jaar neemt de hyaluronzuurconcentratie in de huid af. Het gevolg: verlies van veerkracht en eerste rimpeltjes. Ook mimiek en stress drukken hun stempel op het huidbeeld. Performance 3D van Dr. Grandel gaat dit proces effectief tegen. Deze innovatieve behandelingstechniek, met ultramoderne producten en stappen die op elkaar zijn afgestemd, garandeert maximale verzorging van de huid met vocht. Rimpeltjes en lijnen worden direct en blijvend verzacht. De huid krijgt haar jeugdige veerkracht en uitstraling terug. De unieke combinatie van hightech werkstoffen in Performance 3D vormt een echt alternatief voor het inspuiten van rimpels.


Timeless Anti-Age Sensation
Een bijzonder highlight is Timeless Anti-age Sensation. Een exclusief concept van Dr. Grandel. Wellness en anti-aging elementen, op elkaar afgestemde massage technieken en buitengewone selectie van uitermate werkzame producten worden gecombineerd toe een unieke verjongingskuur voor ui uiterlijk. Jeugdige schoonheid is het resultaat dat u bereikt, bekroond door een zacht glanzende, gladde teint.


Hydrolipide regeneratiekuur
Lijnen en rimpeltjes, verlies van elasticiteit, een oneffen huidreliëf en een vermoeid uiterlijk van de huid worden door een hydrolipide regeneratiekuur snel en zeer effectief bestreden. Een buitengewoon hoogwaardige cocktail van werkstoffen trekt de huid glad en verstevigt de gezichtscontouren. Beloon uzelf met deze heerlijke behandeling, waarmee u uw eigen balans en een jeugdig uiterlijk hervindt.


Hydro vitaal concept
Als een verjongingsbron werken mijn vochtbehandelingen. Afhankelijk van de actuele huidtoestand wordt de toepassing op u afgestemd. De huidfuncties worden revitaliseert, eventuele gevoeligheidsreacties verzacht en het vochtbindende vermogen van de huid verhoogd. Het Hydro Vital Concept van Dr. Grandel is als een lenteregen voor uw huid. U ervaart het genot van intensieve vochttoevoer. Na de behandeling kunt u zich verheugen over een stevig en glad huidbeeld en een fluweelzacht gevoel.

Nutri Sensation
De innovatieve combinatie van voedingstoffen voor de huid vanaf midden 40. Veelal wordt de huid vanaf midden veertig veeleisender en heeft bij de verzorging een bijzondere combinatie aan voedingsstoffen nodig. NUTRI SENSATION verenigt hoog regeneratie werkstoffen tot een ideaal uitgebalanceerde voedingsstofformule: kostbare frambozenzaadolie ondersteunt de natuurlijke regeneratieprocessen voelbaar en zorgt voor een harmonisch huidbeeld.

Plantaardige aminozuren schenken de huid weldadig en lang houdend vocht. Hoog presterende peptiden trekken de contouren strak en zorgen voor een sensationeel lifting effect. Voor een zichtbaar ontspannen, stralend mooie en jeugdig gladde teint.

Beautygen Activeert het ‘ schoonheidsgen’ van de huid
De serie BEAUTYGEN bevat het extract uit de sneeuwalg dat het ‘ schoonheidsgen’ van de huid activeert. De collagene vezels worden sterker gemaakt en zorgen voor een verbeterde elasticiteit. Door de sneewalg wordt de activiteit van de huidcellen aantoonbaar verhoogd en schade door uv-stralen gereduceerd. Snow Algae Extract overtuigt door zijn grote antioxidatieve potentieel. Dit revolutionaire effect wordt nog versterkt door de dubbele werking van de anti-age peptiden: zij ondersteunen enerzijds het huideigen reparatie proces en vertragen tevens het verouderingsproces van de huid.

Snow Algae Extract - Aangetoonde werking:

* Sterke anti-age werking door activering van het ‘ schoonheidsgen’
* Bescherming tegen extreme milieubelatingen zoals ozon of uv-stralen
* Zeer sterke antioxidatieve werking
* Beschermt de collagene vezels
* Verhoogt de elasticiteit en stimuleert de collageensynthese.

Beautygen is een verjongende intensieve behandeling, voor een klant die de klok weer een paar jaar terug wil zetten. Het ‘schoonheidsgen’ van de huid wordt door het sneeuwalgenextract weer geactiveerd en schenkt zo een jonger, strakker en egaler huidbeeld. Door de fluweelzachte texturen en hun heerlijke geur wordt de behandeling een uniek welzijnsmoment.

Erkend
~ “Voor een persoonlijk huidadvies en/of verzorgende behandeling zijn vrouwen en mannen, van jong tot oud ~
, bij Salon Grandeza op het juiste adres”
Pedicure * Manicure * Anti-age behandelingen * Huidproblemen * Diabetici * Welness * (Sport)massage
2010, © Twinkling Designs