Home   ~   Medisch-Pedicure   ~   Manicure-OPI   ~   (Sport)massage   ~   Gelaatsbehandelingen   ~   Tarieven   ~   Contact   ~   Actie!
Welkom bij Salon Grandeza
Nieuwsbrief najaar Salon Grandeza

Declareren instrumentele voet behandeling simms-classificatie 1 diabetes- patiënt vanaf januari 2015 uit de basisverzekering!
Voor zorgprofiel 1 valt alleen het jaarlijks gericht voetonderzoek nog in de basisverzekering. Veel verzekeraars zien de meerwaarde van preventieve voetzorg voor patiënten met Simm’s 1 wel in. Ze overwegen om deze zorg op te nemen in de aanvullende verzekering. Medio oktober verschijnt er een overzicht van de polisvoorwaarde van de verschillende zorgverzekeraars op www.provoet.nl. Voor meer informatie leest u hier de uitgebreide brief gericht aan de podotherapeuten. De brief voor u als Diabetisch patiënt krijgt u van mij in de praktijk. Ook staat nieuwe Zorgmodule Preventie Diabetische Voetulcera op de website onder het tabblad diabetice-pedicure.

Sinds januari 2014 ben ik gestart met de opleiding Medisch Pedicure! Dit houdt in dat de Salon dinsdag om 16:00 uur open gaat i.p.v. 13:00 uur. De eerste module specialistische technieken heb ik met succes behaald. De module Specialistische technieken bestaat uit drie praktijk gerichte vaardigheden:

1. Nagelregulatie / Nagelbeugel technieken
Het verbeteren en begeleiden van de ( hyper ) convexe, pijnlijke nagelvorm of ingroeiende nagels door middel van heveling met behulp van beugeltechnieken.
2. Nagelreparatie / Prothese technieken
De nagelrepatatietechniek is een techniek waarbij de natuurlijke nagel gedeeltelijk of volledig door een kunstnagel wordt vervangen d.m.v. gelnagels en acrylnagels. De kunstnagel kan worden aangebracht bij partieel ontbreken van de nagelplaat na een trauma, verkeerd knippen van de nagels, als groeibegeleiding of na een behandeling tegen nagelmycose.
3. Ortheselogie
Het zelf vervaardigen van eenvoudige duurzame, soepele en elastische hulpmiddelen op basis van siliconen noemt men orthoplastie. . De behandeling is gericht op het behoud of verbeteren van de functionele bewegelijkheid van de tenen. Siliconenorthesen kunnen zowel protectief, het voorkomen dat een klacht verergerd, als correctief, het geleidelijk corrigeren naar de oorspronkelijke teenstand, worden toegepast.

Nieuw van Dr. Grandel!
De serie BEAUTYGEN Activeert het ‘ schoonheidsgen’ van de huid.

De serie BEAUTYGEN bevat het extract uit de sneeuwalg dat het ‘ schoonheidsgen’ van de huid activeert. De collagene vezels worden sterker gemaakt en zorgen voor een verbeterde elasticiteit. Door de sneewalg wordt de activiteit van de huidcellen aantoonbaar verhoogd en schade door uv-stralen gereduceerd. Snow Algae Extract overtuigt door zijn grote antioxidatieve potentieel. Dit revolutionaire effect wordt nog versterkt door de dubbele werking van de anti-age peptiden: zij ondersteunen enerzijds het huideigen reparatie proces en vertragen tevens het verouderingsproces van de huid.

Snow Algae Extract - Aangetoonde werking;

*Sterke anti-age werking door activering van het ‘ schoonheidsgen’
*Bescherming tegen extreme milieubelatingen zoals ozon of uv-stralen
*Zeer sterke antioxidatieve werking
*Beschermt de collagene vezels
*Verhoogt de elasticiteit en stimuleert de collageensynthese.

Beautygen is een verjongende intensieve behandeling, voor een klant die de klok weer een paar jaar terug wil zetten. Het ‘schoonheidsgen’ van de huid wordt door het sneeuwalgenextract weer geactiveerd en schenkt zo een jonger, strakker en egaler huidbeeld. Door de fluweelzachte texturen en hun heerlijke geur wordt de behandeling een uniek welzijnsmoment.

ACTIE!
90 minuten durende BEAUTYGEN gezichtsbehandeling voor € 75,00

Bij het boeken van deze gezichtsbehandeling In het najaar krijgt u er een Hyaluron Body product t.w.v. € 15,20 er gratis bij.

Doorlopende actie: Spaarkaart

Deze spaarkaart heeft tien open vakjes die gevuld kunnen worden met bedragen van behandelingen naar keuze. Volle kaart?! Dan ontvangt u 20% korting op de meest gekozen behandeling!

Veel spaarplezier!
Erkend
~ “Voor een persoonlijk huidadvies en/of verzorgende behandeling zijn vrouwen en mannen, van jong tot oud ~
, bij Salon Grandeza op het juiste adres”
Pedicure * Manicure * Anti-age behandelingen * Huidproblemen * Diabetici * Welness * (Sport)massage
2010, © Twinkling Designs